zondag 23 oktober 2011

Urban Decay 15th Anniversary Palette - a previewOh yes oh yes it's mine it's mine ! Toen ik hem zag in Lille wist ik niet zeker als ik hem wel wilde hebben, de kleuren zijn nu eenmaal niet voor de hand liggend. Maar ik nam hem toch mee en oooh wat ben ik er blij mee !
Aan de verpakking alleen al zou ik een hele blogpost kunnen wijden. Het deksel is een spiegel met in het midden in paarsje (fake plastic) " diamanten" letters ' UD'. Het is eens wat anders dan de regular verpakkingen zoals het UD palette of alle andere die plat zijn met een flapje. Rondomrond is het deksel zo sierlijk gemaakt met ja, thingies :d Wel moeilijk zo'n doos beschrijven :d ! De doos waar de eigenlijke oogschaduwen inzitten is paars, zeg maar hét UD - kleur.And now, the most important part : 15 brand new eyeshadows !
De kleuren zijn echt wow ! Ik vind het persoonlijk een ideaal palette om uitgaanslooks mee te maken. Het zijn niet echt neutrale kleuren die er in zitten dus voor everyday gebruik is het net iets minder geschikt. De meeste kleuren zijn ook behoorlijk sparkly dus het is wel opletten met fall-out. Ondertussen heb ik met de meeste kleuren al een look gemaakt en I must say I'm impressed. De kleuren brengen goed aan, zijn eenvoudig te blenden en blijven mooi zitten.  

Swatches en ooglooks volgen gauw  !

Het enige minpuntje is de prijs : 48 euro. Nu, eigenlijk is dat niet zoveel voor 15 kleuren, maar het is toch weer een aardige som ineens die weg is. Aah choices choices.

Is dit palette iets voor jullie ?

11 opmerkingen:

 1. Heel mooi palette. Ik heb ook een palette van UD, iets kleiner wel :p, en ben daar ook ongelooflijk tevreden van. Hier zitten wel supermooie kleurtjes tussen! Ik zou dus wel overwegen dit te kopen als mijn portemonnee dat ooit toelaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb dit palette ook en I'm in love =D 48 euro lijkt inderdaad duur maar als je het goed bekijkt, betaal je maar 3,2euro per oogschaduw. Voor eentje van MAC tellen we meer dan 10euro neer..
  Mijn keuze was snel gemaakt =D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier wil ik wel een graag een look mee zien ! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een toeval, ik heb hem net in Londen gekocht en eind van de week plaats ik er ook iets over..;is echt niet afgekeken van jou hoor! Het palette is inderdaad prachtig! Vele mooie en speciale kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er heel mooi uit!
  Ben benieuwd naar een EOTD! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, hij is prachtig en hij staat al even op mijn wishlist! Ik vind de linkse en rechtse kleuren vrij neutraal, enkel de middelste rij is wat feller. LOVE de verpakking!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh my, zo mooi!!!
  Ik ben ook benieuwd naar de looks hoor!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik wil hem ook zo graag! Hij ziet er ook heel mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen