donderdag 20 oktober 2011

Redken Body Full shampoo + conditionerIk vertelde jullie al eerder dat mijn haar gewoon onhandelbaar is, het hangt er altijd maar een beetje te hangen. En dus, net zoals met de  Thickener van Redken, ging ik op zoek naar een aangepaste shampoo en conditioner om volume te creëren. Ik kwam uit bij de Body Full lijn en zo gezegd zo gedaan, ff besteld op HQhair.com (omdat ik te lui ben om naar een Redken kapper te gaan en hey, er is gratis verzending !) en een week later lagen ze op de deurmat. Om te beginnen met de shampoo : ik moet er behoorlijk veel van gebruiken om schuim te verkrijgen ( niet dat dat nodig is voor mij, het viel me enkel op) en mijn haar wordt er voornamelijk stug van onder de douche. Je kent dat wel,  het gevoel wanneer je je haar wast en het voelt al zo zacht aan wanneer je je nog ah wassen bent, niet met deze dus ... Aanvankelijk ging ik er zuinig mee om want het is uiteindelijk best wel prijzige shampoo. Maar, ik had het idee dat mijn haar niet proper gewassen was dus uiteindelijk neem ik nu telkens wat meer. De shampoo heeft geen specifieke geur, is behoorlijk neutraal zelfs. Krijg ik hier van meer volume ?  Het antwoord is neen. De conditioner dan. Hij ruikt lekker maar toch weer een behoorlijk neutrale geur. Ik heb er niet  veel van nodig, doe het ook enkel op de punten omdat mijn haar er anders zwaarder van wordt. Hij is dan ook best zuinig in gebruik. Krijg ik hier van meer volume ? Again : neen.

Deze shampoo en conditioner voldoen helemaal niet aan de verwachting van meer volume. Natuurlijk verkrijg je geen wonderen hiermee maar ik had er meer van verwacht. Wel is mijn haar zachter en gezonder geworden heb ik de indruk. Maar om daar nou voor deze twee te kopen ? Nah, laat maar.
Een echte miskoop is het niet geweest, ik gebruik ze graag maar toch ga ik verder op zoek naar andere volume haarproducten. Tips anyone ?Ik zou graag eens de ' Extra Big Poofy Hair Solid Shampoo Bar' uitproberen van The Beauty Bakery. Die is alleszinds met zijn 5,90 euro een stuk goedkoper ! Het enige wat mij tegenhoudt zijn de hoge verzendkosten.
Oh en daarnaast wil ik graag de Moroccanoil producten uittesten en die van Kerastase en misschien eens opnieuw die van Tigi kopen en.. dan ben ik failliet :d !

Beiden kosten 18 euro en zijn te koop bij Redken kappers of oa op HQhair.com

7 opmerkingen:

 1. Ik gebruik ook Tigi, Erg fijne producten!
  Verder ben ik zelf ook heel benieuwd naar de Big poofy Bar, ook vanwege de verzendkosten twijfel ik steeds!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Spijtig dat de producten zo tegenvallen. Ben ook erg benieuwd naar de shampoo bar !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer dat ze niet echt volume geven.
  Ik vind het echt supermoeilijk om de goeie producten voor volume te vinden, vooral shampoo en conditioner doen dat voor mij niet echt!!
  Meer het haar stylen zelf, wat volume geven met kam of borstel en haarspray (a lot of it :p)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik krijg van Redken shampoo, en bijna echt van al hun shampoos, stugge haren, na het wassen lijkt het net touw! Ook hun balsems doen voor mij niet het nodige, hun maskers dan weer wel. Probeer maar eens een volume lijn van Kérastase.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik gebruik redken niet maar als je meer volume wilt ik je groote krulspelden aan die geven wanneer ze natuurlijk gedroogd zijn heb je echt big volume!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mijn zus gebruikt de volume-lijn van Joico en is daar enorm tevreden over! De lijn noemt Body Luxe dacht ik. ;D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik gebruik zelf redken, en ik meot zeggen, ja het is duur, maar het is wel hele goede shampoo! Wel één ding, als shampoo juist hard begint te schuimen is het een teken dat het eingelijk geen goede is, dat er heel veel chemisch spul inzit, dat is dus niet het geval bij redken, omdat zij toch wel goede producten hebben.

  BeantwoordenVerwijderen