dinsdag 18 oktober 2011

Valentina by ValentinoValentino heeft zijn eerste vrouwelijke geur uitgebracht met de zeer originele naam ' Valentina'. Ik kreeg er een staaltje van mee naar huis en het was liefde op het eerste gezicht !
De geur is vooral bloemig, fris maar niet té. Het is dus helemaal geen zware geur. Als ik het zou moeten vergelijken dan gaat dat het best op met Chance van Chanel, ook een van mijn favorieten trouwens.


IPXL beschrijft de geur als volgt :

Valentina is een prachtig en verfijnd bloemenboeket als symbool van couture en distinctie. Jasmijn, tuberoos en oranjebloesem uit Amalfi zijn gecombineerd met de frisheid van bergamot uit Calabrië met een vleugje witte Alba truffel. Ontdek de on top sporen van wilde aardbeien en laat u verleiden door de warme en sensuele noten van cederhout vermengd met amber.

Ik kan het zelf niet beter verwoorden ! Hoewel ik helemaal niets ken van topnoten en dingens enzo kan ik er op zijn minst wel de voornamelijk bloemerige geur uit halen. Maar daar blijft het ook bij ;-)


Ondertussen ben ik al het parfum gaan besnuffelen in de parfumerie, ruikt natuurlijk net hetzelfde als het staaltje, duh! Maar ik wilde de flacon wel eens zien ook. Die vind ik persoonlijk een beetje teleurstellend, er is helemaal niets speciaals aan. Gewoon een simpele flacon met drie kleine bloemen op. Ach, de flacon werd waarschijnlijk rustig bedoeld, net als het parfum. Ik wil maar zeggen, afgaande op de flacon zou ik er nooit naar gekeken hebben. 

Maar, wanneer de eerstvolgende cadeaubon zich voordoet ga ik deze gaan halen. Zo gek ben ik er van ! Ik koop zelden zelf parfum, vraag dat meestal voor mijn kerst en dan kom ik er wel een eindje mee toe maar nu wil ik Valentina zo snel mogelijk in huis hebben. Net als een nieuwe Chance de Chanel en oja, liefst ook een nieuwe J' Adore Dior .. 
Best dat Sinterklaas, Kerst, Nieuwjaar en mijn verjaardag allemaal snel op elkaar volgen :d !

Kunnen jullie zo instant verliefd zijn op een parfum ?

EDP 30 ml : 42 euro
EDP 50 ml:  57 euro
EDP 80 ml:  73 euro
Bodylotion : 30 euro
Showergel : 27 euro

2 opmerkingen:

  1. Ik heb dat eigenlijk met al mijn parfums :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kan zeker verliefd zijn op de flesjes! Wauwie

    BeantwoordenVerwijderen