dinsdag 25 oktober 2011

Thinking about

Niet zozeer een wishlist, wel meer een verzameling van zaken die me bezig houden.


1. Een nieuw fototoestel. 
Vroeger fotografeerde ik best wel veel, dat is een tijdje gestopt en nu wil ik graag die hobby terug opnemen en daar hoort een nieuw fototoestel bij want mijn oude is het aan het begeven. Ik ben duchtig aan het sparen at the moment !2. Een dagje wellnessen met een vriendin, staat gepland voor binnenkort. Omdat ik het verdien !3. Celine Luggage Bag
I can't help it, ik ben hier volledig verliefd op geworden. Helaas helaas very expensive en very much niet nodig gezien ik dit jaar al twee designer bags heb gekocht en de portemonnee very much leeg is.
Misschien dan maar een tweede spaarpotje aanleggen ? 4. Londen ! Binnen twee weken met de klas voor een weekje richting Londen. Ik heb er zoveel zin in ! Jullie weten het misschien niet maar al mijn klasgenoten zijn volledig nieuw voor mij, het is een compleet andere richting en daar horen allemaal nieuwe mensen bij. En guess what : het is superleuk met ons klein klasje. Stilletjesaan beginnen we elkaar te kennen en het bevalt me bijzonder goed.5. Love. Ik ben jullie nog een ' personal' blogpost schuldig over de situatie met mijn vriend, komt er gauw aan. Maar, het is positief allemaal en ben voorzichtig gelukkig :-)
6. Couture. Because I just can't get enough of a pretty dress.


xoxo

9 opmerkingen:

 1. Een dagje wellness! Heerlijk! Geniet er maar van! En Londen wordt heel leuk, ik kijk al uit naar je verslag, geniet daar ook maar van!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, Londen ! Ik wil al terug ! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo'n verwendagje zie ik ook wel zitten!
  En die tas, die is ongelooflijk mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijne lijst. Londen is natuurlijk geweldig. Ik heb voor volgend jaar ook weer een reisje gepland.

  www.ninajosephine.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke verlanglijst.
  Voor het eerste ben ik ook aan het sparen, alhoewel ik er wel biijna ben

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Allemaal heel leuke dingen!! En ik wil ook de Celine luggage!!!! In love. Ik vind hem wel nergens online dus heb de exacte prijs nog niet gevonden. (maar best ook denk ik :p )

  BeantwoordenVerwijderen