zondag 22 januari 2012

Clinique Concern KitsSinds een enige maanden zijn er Concern Kits te koop van Clinique waar drie mini's in zitten van een welbepaalde lijn. De Redness kit heb ik nu al enige tijd in gebruik en I must say, ik ben enthousiast !
Voor het toilettasje alleen al zou je het doen. Ik prop er alles in als ik bij mijn vriend ga slapen en huppel er dan gezellig mee naar de badkamer, met het schattige handvatje rond mijn hand.Wat zit er in ? Een Redness Solutions Moisturizer, cleanser en daily protective base. En dat voor de prijs van 11 euro. Echt geen geld om eens drie productjes uit te testen. 
Om te beginnen ben ik niet echt gek van de cleanser, het is meer een démaquillant, staat ook zo op de tube. Mijn huid voelt niet grondig gereinigd na het gebruik van deze. Ik zou hem dan ook niet opnieuw kopen.
De moisturizer heet voluit de daily relief cream. Hier was ik aanvankelijk niet zo enthousiast over, ik zag niet echt een vermindering van de roodheid op mijn gezicht. Maar toen ik hem had laten staan op mijn kot, merkte ik dat ik hem wel miste in mijn routine. En na een week of twee zag ik zeker iéts van verschil, niets spectaculairs maar toch een fijne moisturizer. Ik zou hem zeker full size kopen.
Als laatste de Daily Protective Base. Dit is een make-up primer. Eerst wist ik niet goed wat er mee te doen. Nu doe ik na mijn moisturizer eerst deze op en daarna nog een klein beetje Gosh primer. Ik heb wel het idee dat ie werkt. Tijdens het uitgaan worden er vaak foto's genomen en dankzij het fantastisch licht in de bar zie ik er altijd zo rood uit op foto's, wel de laatste keren zag ik er helemaal niet rood uit en ik heb het gevoel dat het zeker te maken heeft met deze primer. Ik zou hem dan ook zeker full-size kopen. 
All-in-all heb ik hier wel een mooi koopje mee gedaan.
Nogmaals : de kit bevat: Redness Solutions Soothing Cleanser 30 ml, Redness Solutions Daily Relief Cream 15 ml, Redness Solutions Daily Protective Base SPF 15 15 ml.
Te koop bij IPXL aan 11,30 euro.Full-size :
Redness Solutions Soothing Cleanser 150 ml voor 19 euro
Redness Solutions Daily Relief Cream 50 ml voor 40 euro
Redness Solutions Daily Protective Base 40 ml voor 19 euro


Zouden jullie dit es uitproberen ? Ik ga zeker nog es rondneuzen als er nog interessante kits te vinden zijn.

xoxo !

13 opmerkingen:

 1. De daily relief vind ik echt geweldig. Toen ik hem gebruikte merkte ik niet echt een verschil (wss omdat het zo geleidelijk aan gaat). Maar nu gebruik ik weer een andere crème en ik merk dat het rood weer veel erger terug is. Dus van zodra deze op is, ga ik weer aan de daily relief hoor! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo'n kit lijkt me wel fijn om uit te proberen, ik zou in eerste instantie er niet de volle prijs voor over hebben. Ik geloof dat ik dan wel een andere kit moet hebben

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die kits zijn best handig, zo geef je niet te veel geld uit en kan je eerst proberen of het iets voor je is.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ideaal om producten uit te testen voor je ze koopt !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je krijgt er inderdaad een leuk tasje bij! De moisturaizer lijkt mij wel fijn. Gek is dat eh? Dat als je het gebruik weet je niet waarvoor het nou dient en als je het dan weglaat het opmerkt! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die heb ik ook nog gekocht, maar ik was niet heel erg onder de indruk van de primer. Wel vind ik dat de producten echt héél lang meegaan, voor zo'n miniversie!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Geweldige kit, ben sowiezo dol op Clinique.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Kleine nota op deze reeks van 'redness solutions' van Clinique. Er is nog een 4de product in de reeks genaamd de 'redness solutions urgent relief cream' en deze kan iedereen best vermijden. Er zit cortisone in en voor iemand met last van roodheid, kan dit alleen maar het probleem erger maken. Je mag cortisonezalf/creme/gel zo al niet zonder doktersvoorschrift gebruiken en op de huid NOOIT langer dan 14 dagen non stop.

  Zus heeft deze ook een hele tijd gebruikt (de reeks) en het is vooral de groene tint die enig effect heeft. Zijn echter veel producten met een groene tint die goedkoper zijn hoor.

  Deze tassen zijn wel ideaal om ineens een reeks te proberen!

  Is maar dat je het weet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lijkt me fijn om me een keer uit te proberen

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind dit echt hele leuke tasjes, ideaal kado, en ook ideaal om het merk te leren kennen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb ook wel eens zo'n clinique test set gehad, fijn idd

  BeantwoordenVerwijderen