zondag 10 juni 2012

L'Oréal Téléscopic Mascara

Op verzoek, vandaag een review over de L'Oréal Téléscopic Mascara die je in mijn favorieten van de maand mei  reeds kon zien. Ik kreeg de mascara bij de aankoop van een Remington stijltang ( die het vandaag alweer niet meer doet, grr). Ideaal om op deze manier eens kennis te maken met producten. Ik kende de mascara al maar had hem nog nooit geprobeerd. L'Oréal  is voor mij ook zo'n merk waarbij ik, zeker op het vlak van make up, er echt op moet vallen. Zo vind ik de Infaillible foundation erg fijn en zijn de oogpotloden ook al meer dan eens een rebuy geweest, maar daar stopt het dan ook. De rest spreekt mij minder aan. Al moet ik eerlijk zeggen dat ik graag eens zo'n Caresse lipstick of nieuw lakje aan mijn stash wil toevoegen. Maar goed, ik dwaal weer af. 


Over de verpakking valt niet zoveel te zeggen. In de winkel zit de mascara in een kartonnen verpakking, deze zat los in de doos van de stijlstang. De mascara is overigens bruin en heeft een gouden huls, de zwarte versie heeft een zwarte huls. Door de brede onderkant kan je hem heel eenvoudig rechtzetten ook. Iets wat ik niet van alle mascaras kan zeggen, talking to you Maybelline !
Eenmaal de dop er af gedraaid is, komt een plastic borsteltje tevoorschijn. Iets waar ik persoonlijk niet zo gek van ben. Het geeft mij altijd zo'n 'schraperig' gevoel. Ik stond er dan ook een beetje huiverachtig tegenover. Gelukkig voelt het borsteltje helemaal niet zo hard aan en kan ik het best goed verdragen. 
De mascara belooft de wimpers te verlengen en oh boy is this true ! Mijn wimpers worden echt héél lang met deze. Je kan ook blijven laagjes leggen met de mascara zonder dat er spinnenpoten tevoorschijn komen. Bij veel mascaras is het zo dat je na 3 laagjes er al 'over' bent zeg maar. Deze niet, ik doe talloze laagjes en krijg geen spinnenpoten, wel mooie lange volle wimpers. De mascara belooft niet voor volume te zorgen maar door het vele layeren gebeurt dit wel een beetje. Meestal ga ik er als laatste nog eens over met een volume mascara. 
Je hoort het al, dit is een echte favoriet geworden van mij, eentje die ik zeker en vast opnieuw zal kopen. Echt goedkoop is ie niet, ik geef ook niet graag veel uit aan een mascara maar voor deze maak ik een uitzondering. L'Oréal heeft mij alleszinds aangenaam verrast ! 

Heb jij deze al geprobeerd ?

Te koop bij het Kruidvat en dergelijke aan 14,99 euro.

xoxo !

11 opmerkingen:

 1. Mooi! Ik lees er vaak goede reviews over. Misschien dat ik hem ook eens koop.

  Chica de Ahora

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er niet slecht uit. Ik ga eerst mijn 426 andere mascara's opgebruiken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een dure mascara die je opnieuw zou kopen?! Dan is hij amaaaazing! :D Bij sommige mascara's heb ik dat ook hoor, binnenkort ga ik weer over naar mijn Master Piece, of deze, want het borsteltje spreekt mij aan. Je lashes zien er ook echt gorgeous uit. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er supermooi uit en wat heb je mooie wenkbrauwen seg !! :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zit er erg goed uit en de prijs valt ook nog mee! Topper!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er netjes uit, mooi van kleur en klontert niet. De prijs valt eigenlijk nog goed mee. Ik heb nu mijn mascara van estée lauder sumptuous en die kost €29. Dus is €14 nog redelijk budget. Ik ga hem zeker eens proberen, maar eerst mijn andere mascara's opgebruiken. ZE gaan dan maar 6 maand mee en ik doe er altijd langer mee. Twee tegelijk proberen is dan zeker niet nodig, het zou weggesmeten geld zijn. Bedankt voor de review, heel handig

  BeantwoordenVerwijderen