woensdag 6 juni 2012

The little book of earrings

Gisteren kreeg ik een leuk bericht binnen over the little book of earrings. Dit is geen echt boek over oorringen, maar wel eentje waar je je oorringen kan in hangen en eenvoudig kan meenemen op reis. 

Lauzz is de eerste Nederlandse webshop die  de populaire ‘the little book of earrings’ verkoopt.  The little book of earrings is de nieuwste en beste manier om je oorbellen te ordenen, voor zowel thuis als op reis.  Het is ontwikkeld vanuit het probleem dat veel vrouwen hebben: hoe kan ik mijn oorbellen goed bewaren en hoe neem ik ze mee op reis?  Vaak liggen oorbellen in een bakje of op een hoop. Het gevolg hiervan is dat je geen idee meer hebt wel oorbellen je hebt en (nog erger) ze gaan snel kapot.

Zoals de naam al doet vermoeden is the little book of earrings een soort boek. Het bevat 4 pagina’s waarbij op iedere pagina 12 paar oorbellen bevestigd kunnen worden. In totaal passen er dus 48 oorbellen in het boek. De pagina’s zijn opgevuld met een soort foam en hebben kleine gaatjes zodat je oorbellen hier stevig in vastgehouden worden en als het boek gesloten is beschermd worden. De buitenkant is bedekt met kunstleer en een stevige sluiting.  Kortom een ideale oplossing voor het opslaan en vervoeren van je oorbellen!

The little book of earrings zijn in 4 kleuren te koop: Roze, Paars, Goud en Zilver.




Dit lijkt me echt een superhandig ding. Ikzelf prop meestal al mijn oorringen in een potje of zakje en neem die dan zo mee op reis. Het ziet er dan natuurlijk niet uit op die manier. Zo'n little book of earrings zou wel van pas komen !
De webshop heeft trouwens nog heel wat andere leuke dingen zoals oorringen, kettingen, armbanden, ringen ... Neem zelf maar eens een kijkje op lauzz.nl

Wat vinden jullie hiervan ?

xoxo !

17 opmerkingen:

  1. Ik heb deze mail ook gekregen. Ik moest er om lachen, ik vind dit echt een kei leuk idee! Maar ik denk niet dat er echt grote en lange oorbellen inpassen. Meestal draag ik de meest opzichtige oorbellen, omdat die door mijn haar toch niet opvallen. Wat ik spijtig vind! Anders had ik het wel gekocht!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo handig! Ik wil hem eigenlijk wel... :D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh wauw, da's echt handig, ik wil hem eigenlijk ook wel :-D
    Thuis heb ik al zo'n rekje met superveel gaatjes en ze zijn mooi uitgestald maar ik wil graag wel een oplossing voor op reis. Hoewel ik de oorringen na een tijdje op reis wel meestal achterwege laat wegens te lui :-P
    (Leuk nieuw kleurtje in de lay-out trouwens!)
    En wat super dat je naar Cyprus gaat, wil daar ook graag een keertje naartoe! En londen is natuurlijk ook altijd fun. Veel om naar uit te kijken dus!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh ja, de nieuwe lay-out is pretty!!
    Oh, hoe tof is dit!! Nog nooit van gehoord... Ik draag eigenlijk bijna nooit oorbellen...

    BeantwoordenVerwijderen
  5. WOW! Magnéfique! Dit is gelijk de oplossing voor al mijn probelemen! Ik wil er ook eentje. Ik kijk snel naar de bf en hoop dat hij mij eentje cadeau doet :D

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Het lijkt mij ook heel handig, gewoon omdat je alles erin kwijt kan! Je kan hem ook zo meenemen als je weg moet, uitlogeren ofzo! :D Geweldige uitvinding.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Volgens mij ken ik dit product al wat langer (ebay?), ik vind het erg leuk bedacht.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. zoo cute ! ik heb ze nu allemaal ophangen op een speciaal oorbellenrekje maar dit is gewoon super schattig !!! :o)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. ik vind het cool! i want! en zelfs ook voor thuis, 48 paar oorbellen... ik zit al halverwege ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. super handig! ik heb hierover ook een artikel gezien op de blog van een vriendin van me, dit wordt denk ik wel redelijk populair haha. ik vind ze erg cute!

    BeantwoordenVerwijderen