zaterdag 4 augustus 2012

Shopervaring bij Zalando

Jullie hebben ongetwijfeld al gehoord van de webshop Zalando. Tegenwoordig worden we hier in België om de oren geslagen met de reclame ervan op de televisie. En terecht, het is een enorm uitgebreide webshop met meer merken dan je je kan inbeelden, dus er is voor elk wat wils. Je vindt er kledij, schoenen, accessoires en zelfs wat beauty. Ik kreeg de kans om de webshop uit te proberen en dat moet je mij natuurlijk geen twee keer zeggen ! Hoewel ik geen zo'n fan ben om online kledij te kopen, heb ik mij er deze keer toch aan gewaagd, mede omdat bij Zalando de gratis return-policy zo sterk gepromoot wordt. Als het niet goed zit, kan ik het gewoon makkelijk terug sturen. 


In de eerste plaats koos ik voor een leuk jurkje van het merk Mint&Berry. Ook heel wat andere bloggers die Zalando mochten uittesten, hebben dit merk al ontdekt. Mijn tweede item was een legging met ritsjes van Only. Die had ik ergens op een fashion blog gezien en vond ik erg mooi. Dus die ging ook het virtueel winkelmandje in ! 

  


Registreren op de website van Zalando ging erg gemakkelijk, net als het betalen. Ik gebruikte PayPal maar er zijn ook heel wat andere manieren om te betalen. Kort na de betaling kreeg ik al een mailtje met de bevestiging van mijn bestelling en een dag later nogmaals een mailtje om te melden dat mijn bestelling verzonden was. Plus er zat een track&trace code bij, handig, op die manier kan je toch een beetje proberen in te schatten wanneer je pakketje arriveert. Ik bestelde op maandagavond geloof ik, donderdagochtend stond het al aan mijn deur. Dat noem ik nog eens service ! Ongeduldig als ik was scheurde ik meteen de doos open, die trouwens erg mooi en herkenbaar is met het Zalando logo op. De kledij zat goed verpakt in plastic zakjes met daartussen gevulde luchtkussentjes. Uiteraard zat de rekening er ook tussen.







Het kleedje zag er exact uit als op de foto en hoewel het een small is, valt het best wel groot uit. Het zit net niet té los, dus het is goed voor mij, al ben ik gewoon om wat strakkere kledij te dragen. Vermoedelijk zijn het bij Mint&Berry eerder ruime maten. Dat weet ik dan voor een volgende keer. De broek van Only, dat is een ander verhaal. Ook een small maar voor mij toch niet iets té smal. Dat weet ik dan ook voor een volgende keer ! Mijn zus kon zich er nét in wurmen, met veel moeite maar het is gelukt, dus we beslisten om hem gewoon te houden. Het uittesten van de Zalando return-policy zal dan voor een andere keer zijn ! 

Met andere woorden, ik ben erg tevreden van de service bij Zalando en zal de webshop zeker nog gebruiken, maar dan misschien niet meer voor kledij. Dat is eerder te wijten aan mezelf, ik pas toch liever kledij in de winkel, maar, de ruime schoenencollectie heeft al mijn aandacht getrokken dus ik ben zeker dat ik er deze winter een mooi paar laarzen of pumps ( of allebei) kan uitvissen ! 

Hebben jullie al ervaring met Zalando ?

xoxo !

17 opmerkingen:

  1. True, goede service, wordt erg snel geleverd, maar ook best veel keuze! :) Mooie bestelling heb je gedaan girl! Zelf pas ik ook liever in de winkel, omdat je dan kunt kijken of je het gaat kopen op niet. xD

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hmm misschien moet ik toch maar een keer bij Zalando kijken:D Ik hoorde een tijdje geleden niet zo goede berichten, maar dat kan natuurlijk veranders zijn.. Leuke blog!
    xx
    Discover my Stylish Confessions! ♥
    Discover my Stylish Confessions! ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Snelle service, altijd fijn! Mooi kleedje trouwens, en nu is je zus ook content met de broek :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. ik lees het nu voor de tweede keer op een blog, kende het niet. als je zo tevreden bent, ga ik dat ook wel eens testen :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Gaah everybody is talking about Zalando! I'll need to check it out soon!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Het jurkje is super mooi! Ik ga er binnenkort ook eens iets bestellen, ze hebben zoveel keuze!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik ben altijd bang dat het niet gaat passen bij online winkelen en dat mijn maat er daarna niet meer in zit #waaromhebbenzegeen100xs?

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik wil daar ook graag eens bestellen en binnenkort zal het er wel eens van komen :-D
    Heel mooi jurkje!
    Wat is eigenlijk jouw ervaring met PayPal? Ik heb dat ooit eens geprobeerd maar was er geen fan van..

    <3

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ha, ik heb Zalando ook mogen testen! En ik ben een tevreden klant :) Mijn ervaring moet ik wel nog op mijn blog delen...

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ha, ik heb Zalando ook mogen testen! En ik ben een tevreden klant :) Mijn ervaring moet ik wel nog op mijn blog delen...

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Leuke items heb je geshopt!!
    Mint&Berry is inderdaad heel leuk hé, ik kende het merk nog niet maar ze hebben echt leuke dingen :) ben ook nog tevreden met mijn jurkje ervan :)

    BeantwoordenVerwijderen