donderdag 23 mei 2013

Een leuk vaderdagcadeautje - Deauty for men !

Moederdag is nog maar gepasseerd of het is alweer Vaderdag op 9 juni ! Zoals elk jaar en bij quasi elke gelegenheid moet ik altijd diep mijn hersenen pijnigen om op een leuk cadeau - ideetje te komen. Ben je ook zo inspiratieloos en is je liefste papaatje wel te vinden voor wat beauty-stuff ? Dan heeft Deauty het perfect cadeau, een box vol met producten, speciaal voor de mannen geselecteerd !




Het concept Deauty hoef ik ongetwijfeld niet meer uit te leggen. Je koopt een abonnement van 15 euro per maand en dan krijg je elke maand een leuke doos met 4-6 mooie producten toegestuurd. Speciaal voor vaderdag brengt Deauty een mooie limited edition box uit, men only ! 

Vergelijkbaar met de boxen voor vrouwen zitten in de mannenversie 8 grooming-producten van klinkende merknamen als Redken, L’Oréal Professional, L’Oréal Paris Men Expert,
Biotherm, Dove Men+Care, Klorane, Gillette, Hayasei, Alepia. Als leuk extraatje zit er deze maand zelfs een mooie Deauty toiletzak bij ! No excuses, gewoon die box kopen voor je allerliefste vadertje en vergeet hem niet op 9 juni drie dikke zoenen te geven !


De boxen zijn nu al verkrijgbaar maar wees er snel bij, er is een slechts een beperkte oplage. Bestellen doe je via de website van Deauty. De kostprijs is 27,95 euro. 

Wie heeft er al iets voor vaderdag gevonden ?

xoxo
E.

8 opmerkingen:

  1. In Antwerpen vieren we dat in maart. Altijd een beetje dwars doen hier hé ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. I like the idea, but I don't think most men around me are big fans of any grooming products! It's a good price for eight products for sure though!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. leuk idee, maar zal hier voor de papa van mijn kids iets anders worden. voor mijn eigen papa weet ik het nog niet
    zelfde als elk jaar denk ik. eetbon of wijn :) maar daar is hij gelukkig mee

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik denk dat ik hem toch maar ga bestellen voor mijn paps ja...

    <3

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ziet er leuk uit! Ik heb altijd de neiging om beauty spullen te kopen voor mijn vriend maar hij gebruikt ze niet dus is het een beetje zonde van het geld. Kan ik beter nog wat extra voor mij kopen, haha!

    BeantwoordenVerwijderen