woensdag 31 juli 2013

New in x 3

Vandaag een korte post over een drietal producten die sinds kort deel uitmaken van mijn stash en het zijn toevallig alle drie drugstore producten. Eerlijk is eerlijk, ik heb ze ook alle drie gekocht omdat andere bloggers ze aanprezen. *gemakkelijk te overtuigen, moi ?*.

Als eerste de ondertussen beroemde Bourjois Color Boost lipstick. Basically een lipstain die extra smooth over de lippen aanbrengt. De kleur is Orange Punch, fél en blijft behoorlijk lang goed zitten en laat een stain na. Veelvuldig aanbrengen is niet nodig, zo ontdekte ik vanavond na het werk toen ik al heel de dag gezellig zat te smeren. Ik had extra rode lippen tegen dat ik naar huis ging, oeps. 


Een tweede veel geprezen item de laatste tijd is er eentje uit de nieuwe nagelverzorgingslijn van L'Oréal, die uit een 7-tal producten bestaat. De Miracle Repair 7 nagellak zou beschadigde nagels er terug bovenop moeten helpen. Met mijn broze nagels was ik dan ook benieuwd waarom al die bloggers zo enthousiast waren hierover. Ik moet zeggen, ik deel het enthousiasme niet. Een mirakel vind ik deze nagellak niet echt. Al moet ik er terzelfdertijd ook bij zeggen dat ik het misschien ook wat vaker moet gebruiken. Mijn nagels zijn merkelijk steviger, maar enkel als ik dit een aantal dagen na elkaar gebruik. Eenmalig gebruik zal helaas niet veel uitmaken. Ik ben er nog niet uit als ik dit opnieuw zou kopen. I'll keep y'all posted ! 
+- 8 eur.

Last but certainly not least, de L'Oréal Sublime Bronze Golden Mousse. Ik ontdekte deze via Lisha  (thx for the tip Lisha !) en dit is nu al de ontdekking van 2013 voor mij. Voordien gebruikte ik quasi steeds de L'Oréal Sublime Bronze zelfbruinende melk, die ik al supergoed vond. Dit is de overtreffende trap ! Mijn mijn melkwitte beentjes ben ik altijd overgeleverd aan zelfbruiners, dus als ik een goeie vind ben ik dan ook een happy camper ! Deze mousse werkt super gemakkelijk. Het smeert heel gemakkelijk uit en bruint meteen waardoor je ziet waar je wel en niet moet bijwerken. Niets vervelender dan zelfbruiners die pas na een paar uur beginnen werken. I want results, now ! De mousse is bedoeld voor het lichaam maar ik heb 'm ook al op mn gezicht gebruikt en dat werkt prima. Ik kreeg zelfs al 2 x een complimentje dat ik er zo bruin uit zag en dat krijg ik echt nooooit ! Rebuy rebuy rebuy !
16 eur.

Wie is er ook zo'n sucker voor positieve reviews ?

xoxo
E.

13 opmerkingen:

 1. Oh, looks good! Voorheen was ik echt helemaal niet van de zelfbruiner enzo, maar sinds enkele jaren heb ik een geweldig product gevonden en it works like a charm!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die zelfbruiner lijkt me wel fijn ! Heb je enig idee of er parabenen inzitten ?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben ook fan van die Color Boosts! En die zelfbruiner moet ik precies ook is testen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Helaas reageerde ik slecht op de l'oreal zelfbruiner. Op de benen durf ik hem nog wel gebruiken maar sommige bloggers schreven dat je hem ook op het gezicht kon gebruiken en ik stond op met 2 huge puisten en een rode vlek :s

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben al benieuwd naar die sublime mousse, want hier ook heel wit huidje.. zucht. :)

  xoxo
  Grietje
  http://www.secondagenda.be

  BeantwoordenVerwijderen
 6. OMG die zelfbruiner mousse! HEBBEN! Ik kan ook wel wat meer bruin gebruiken!

  Love,

  Rowan

  Personal Style Blog www.redreidinghood.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha, ik ga ook altijd voor andere mensen hun aanraders, GUILTY :-D
  Naar die mousse ben ik heel benieuwd en een color boost komt er hier ook sowieso!

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha, ik ben ook zo gemakkelijk te overtuigen :p
  Zoals nu: die zelfbruinende mousse wil ik ook wel kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Fijne producten inderdaad, ik ga die oliën in één flesje eens bekijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie aankopen! De zelfbruiner ziet er goed uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ben heel benieuwd naar de zelfbruiner! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie aankopen! De lipstick ziet er mooi uit en ik ben nu zelf ook wel heel erg benieuwd naar de zelfbruiner! xx

  BeantwoordenVerwijderen