woensdag 27 april 2011

Precious & Sweet Pleasure by LA Colors

Wat een vermoeiende dag had ik vandaag ! Mijn presentatie was precies een kruisverhoor, ik was blij als ik in mijn zetel kon ploffen. Maar genoeg uitgerust, tijd voor een post !

Recentelijk kocht ik deze twee leuke oogschaduwpaletjes online van LA Colors. Dat is een Amerikaans drugstore merk dat érg goedkoop is. Why ? Omdat deze paletjes mij elk 1,80 $ gekost hebben. Echt geen geld he.


Ik begin met Sweet Pleasure. Dit zijn over het algemeen paarse-lila kleuren. Ik wilde aanvankelijke een gelijksoortig paletje van NYX kopen maar ik wist niet als ik de kleuren wel zou gebruiken, daarom dit goedkoper alternatief. Het zijn zachte kleuren die erg draagbaar zijn, zeker gepast om overdag te dragen.

Ik wil eerste een klein minpuntje vermelden : die doosjes gaan zooo moeilijk open. Ik heb al geen lange nagels dus ik moet er echt aan sleuren om het open te krijgen. Dat zorgt wel voor de nodige frustratie.
Maar goed, eenmaal open gekregen zie je zes mooie shimmery kleurtjes. Mijn favorieten zijn de meest rechtse bovenaan en de middenste onderaan.


Op mijn hand zie je swatches van de oogschaduwen aangebracht droog en daarnaast nat. Zoals je kan zien komt er draag haast niets van af. Er is louter wat shimmer te zien en héééél lichtjes wat kleur. Bummers zou je denken, maar gooi hem niet te gauw in de vergeethoek want nat aangebracht vind ik dit erg mooie kleuren. Jaa ok, het is jammer dat je ze moet nat aanbrengen, maar eerlijk gezegd, wat had je verwacht voor 1,80$. Mij stoort het alvast niet.


Paletje numero due heet Precious en is heel wat beter gepigmenteerd. Ik heb dit voornamelijk gekocht voor de kleur helemaal rechtsonder. Ik heb er helemaal gek van. Het is een soort wijnrood, love it love it love it !!
Helemaal verliefd op de onderste kleur *hartje*:d

Zoals je kan zien op mijn arm zijn de swatches droog aangebracht ook best wel goed. Nat aangebracht zijn de kleuren gewoon nog mooier. Dit is één van mijn favoriete paletjes du moment.

Er zit nog een applicator bij maar dat gebruik ik toch niet, ik ben zelfs al eentje kwijt.

Mijn eindconclusie : ik ben erg blij met deze kleuren. Het paars is een iets anders en het staat me best wel. Uitstekende kleuren voor een zomerse dag. En het andere paletje : ik moet mijn liefde voor de wijnrode kleur niet meer uitdrukken denk ik :p !


Het enige nadeel aan dit merk is dat het enkel online te koop is en aangezien het zo goedkoop is moet je toch wel al een grotere bestelling plaatsen om er de verzendkosten uit te halen. Maar goed, beautyholics als wij hebben daar allemaal geen probleem mee, nietwaar ;-)


En ff a note on the personal side : ik ga zondag naar Sade in het Sportpaleis en daar ben ik zooooooo blij om. Ik kan mijn geluk niet op, haar muziek is zoooooooo goed!
Luister zelf maar eens, het is één van mijn favorieten !

 
 En nog eentje ;-)


Love her love her love her !

xxx

2 opmerkingen:

  1. Super, je gaat naar Sade! Kijk dan maar eens goed naar haar backing vocal, Tony Momrelle, een donkere jongen met een prachtige stem en njamie!! Hij is de zanger van een van mijn favo groepen (Incognito) en tourt momenteel met Sade! Ik wens je veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen