dinsdag 31 mei 2011

Isn't this cute ?

Op mijn kot vond ik deze superschattige handcrème in de vorm van een cupcake.
Het is eigenlijk van mijn zus, ze heeft het gekregen voor haar verjaardag van iemand en laat het natuurlijk bij mij slingeren. Ik heb hem dan maar in beslag genomen.Eerst en vooral de verpakking : omg so cute ! I looove cupcakes !  Dit is zo schattig.
En eigenlijk best wel handig voor in de handtas, want hij is niet zo groot.


Op het doosje staat : Cherry Hand Cream. Hij ruikt wel een beetje naar kersen maar zeker niet overdreven. Dat zou ik zelf niet aangenaam vinden. Ik ben niet zo aan de fruitige geuren.

Qua hydratatie is dit best prima. Geen wondermiddel ofzo. Het is dan ook meer een gadget, maar wat voor één. Ik vind het zo superleuk :d ! Naja, hij is wel goed voor snel snel. Maar als je écht droge handen hebt is dit waarschijnlijk niets voor jou.

Waar het vandaan komt weet ik niet, gezien het een cadeautje was. Maar mijn zus ging het eens navragen bij haar vriendin, dus I'll keep you posted.

Wat ik wel heb gevonden is waar je het online kan kopen. Onderaan het potje stond niet echt een merk, gewoon een website. Dus daar ben ik dan maar even op gaan snuffelen. En omg, wat een cute stuff hebben ze daar. Echt zo van die leuke prutserige hebbedingetjes ! Kijk je ff mee :

Had ik een kindje, ik kocht het meteen :d !

lipgloss

handgel 

lipbalm mini manicure


Purse Lipgloss

Uiltjes !


Dit is allemaal seriously adorable stuff ! Op de site kan je ook nog stationery, kaarsen, footcare, ballonen, first aid kits etc... vinden.
Ik had beter niet gekeken want nu wil ik zo'n lipgloss in de vorm van een uil :d !
Kijk zelf maar eens op de site, hierop vind je echt leuke cadeau ideetjes !

http://www.npw.co.uk/page/index

Zijn jullie soms ook zo gek van nutteloze maar ooo zoo schattige prullen like me ? :d

Ciao !

3 opmerkingen: