zondag 22 april 2012

Goodies uit de apotheek


De apotheek herbergt een schat aan fantastische skincare. De producten zijn no nonsense, werken over het algemeen en zijn vaak goedkoper dan de parfumerie. Er gaan natuurlijk minder grote reclamecampagnes mee gepaard dan bijvoorbeeld van merken zoals Clinique, Estée Lauder ... en zijn daarom wat minder bekend bij het grote publiek. Ik kreeg de kans om een aantal producten uit te testen en vandaag deel ik mijn mening hierover met jullie. 





1. Vichy Idealia moisturizer

De Vichy Idealia dagcrème is de laatste nieuwe aanwinst binnen het Vichy gamma. Het is bedoeld voor vrouwen vanaf 30 jaar, zorgt voor een stralende huid, roodheid en pigmentvlekken zouden verdwijnen en de huidtextuur wordt verfijnd. Dat is een hele belofte die wordt gemaakt. Ten eerste, ik ben 24 jaar en vind de dagcrème heel aangenaam, dus je hoeft echt niet 30 jaar zijn om deze al te gebruiken. Glowy skin ? Check ! Roodheid ? Daarvoor heb ik hem niet lang genoeg kunnen gebruiken. Pigmentvlekken ? Heb ik geen last van. Huidtextuur verfijnd ? Mijn huid voelt alleszinds erg zacht aan en goed gehydrateerd. 
Hoewel ik misschien niet de doelgroep ben, ga ik deze zeker fullsize aankopen. De crème ruikt overigens héérlijk en de verpakking vind ik leuk staan in het roze. Producten uit de apotheek hoeven helemaal niet saai te zijn. Een aanrader !
Er is een versie voor droge huid en voor normale huid en hij kost 22,45 eur voor 50 ml.



2. Roc Gommage

Gezichtsscrub en Roc, het is een combinatie die ik niet meteen voor ogen had. Maar oh my god, wat een heerlijke scrub is dit. Het ruikt héérlijk naar iets wat lijkt op abrikozen, de scrubdeeltjes zijn niet té hard. Mijn gezicht voelt achteraf niet trekkerig aan maar wel heerlijk zacht en goed gereinigd. Je hebt ook niet veel nodig dus met een tube van 125 ml doe je waarschijnlijk erg lang. Ik vind het trouwens erg handig dat de srub in een tube zit, potjes zijn altijd zo'n gedoe.
De Roc Gommage scrub kost 11,66 euro voor 125 ml.





3. Avène Antirougeurs moisturizer

Ik heb wat last van roodheid en dus gebruik ik ook graag een dagcrème die dit probleem aanpakt. In het verleden gebruikte ik al dagcrèmes van Clinique en La Roche Posay voor dit probleem. Avène is een nieuw merk voor mij, ik kende het al maar had er nog nooit wat van gebruikt. De Antirougeurs moisturizer is bedoeld voor de droge huid die te maken heeft met couperose. Nu, couperose heb ik niet maar alles wat roodheid aanpakt, is fine by me ! Deze dagcrème bevat spf 20 en heeft een licht groene kleur, wat logisch is voor anti - redness producten gezien het de roodheid neutraliseert. De crème trekt snel in en doet wat mij betreft goed zijn werk. Mijn gezicht ziet er veel minder rood uit en dat is wat ik  verwacht van dergelijk product ! 
De Avène Antirougeurs dagcrème kost 18 euro voor 40 ml.


Alledrie de producten die ik getest hebt zijn aanraders en zijn helemaal niet duur. Je kan de producten vinden in de apotheek of eenvoudig te bestellen bij de online apotheek .
Zo kan je op je gemak eens rondneuzen wat er allemaal te vinden valt ! 

Gaan jullie wel eens naar de apotheek voor gezichtsverzorging ?

xoxo !


13 opmerkingen:

  1. de apotheek heeft goeie producten :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh wat een goed artikel! Ik ben erg benieuwd naar de scrub, maar vooral naar de avene creme. Ik heb ook veel roodheid, en beginnende couperose, nu al! (22). De prijzen zijn aan de hoge kant, maar ik ben wel bereid dat er voor te betalen denk ik :) Leuke post, geliked op bloglovin!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De scrub lijkt me erg fijn. Ik ga regelmatig naar de apotheker voor verzorgingsproducten !

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De apotheek hier in het dorp verkoopt ook Korres, naar dat merk ben ik ook steeds benieuwd, misschien toch eens wat meenemen binnenkort :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ja, ik heb ook heel wat fijne producten uit de apotheek! Die gezichtscrub van Roc klinkt heel goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Oh, die van Avène lijkt me schitterend!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik ben juist fan van apotheek huidverzorging. Koop het ook bijna alleen maar daar. Die eerste crème lijkt me heerlijk :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Handig artikel, ik was nog op zoek naar een goede creme! Haha, ik geef je groot gelijk hoor, tegenwoordig kan je ook gewoon producten gebruiken voor mensen die 40+ zijn, dat maakt niet uit. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Als er nog dames zijn die een pakketje met producten willen ontvangen om te reviewen, stuur me dan even een mailtje op beautybloggers@hotmail.com !

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik koop regelmatig skincare bij de apotheek; Bioderma lotion, Louis Widmer producten. Goeie prijs kwaliteit verhouding!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Echt een interessant artikel want ik was superbenieuwd naar die Avene roodheidcrème !
    Thanks !

    BeantwoordenVerwijderen