woensdag 25 april 2012

Maybelline Expertwear pencil


Onlangs had ik terug een van mijn opruimfases en dan vliegt alles uit de kasten. Af en toe kom ik dan nog eens een verborgen schat tegen. Deze keer vond ik dit überzalig potlood van Maybelline. Ik denk dat ik het afgelopen zomer in de VS heb gekocht maar vermoedelijk is het bij ons ook gewoon te koop.
Het is een oogpotlood in de kleur Brownish Black. Eh, daar hebben ze toch de bal migeslagen vind ik. De kleur gaat allesbehalve naar het zwart op, eerder kastanjebruin. Maar het is hun vergeven want dit is een heerlijk potlood ! Het is zo eentje die je er uit moet draaien. Altijd handig, hoeveel keer heb je al een potlood willen slijpen en was er geen slijper in de buurt ? Happens to me all the time ! Achteraan het potlood zit een smudger met een plastic dopje over. Heel leuk, ware het niet dat de smudger er ook uit komt wanneer ik het dopje er af wil trekken. Tzal wel aan mij liggen zeker ? De kleur zelf is voor mij het perfecte everyday - bruin. Niet te licht, niet te donker, just perfect. Het potlood brengt gemakkelijk aan. Met dergelijke potloden om er uit te draaien heb ik vaak het gevoel dat die nogal hard zijn en dat voelt niet zo prettig. Maar deze heeft dat dus niet, heel zacht om aan te brengen, beetje creamy zelfs. Het potlood brengt behoorlijk dik aan, je moet er van houden. Zelf heb ik dat graag maar als je liever begint met een licht lijntje is deze misschien niets voor jou. 
Als laatste punt, voor mij zelfs het belangrijkste punt, de houdbaarheid. Deze blijft een hele dag mooi zitten en overleeft zelfs een rondje fitness ! Ik ben hier echt tevreden over. De laatste tijd is er geen enkel oogpotlood dat nog iets goed kan doen voor mij, dus ik ben blij dat ik deze terug heb gevonden. Als ie op is, koop ik zeker een nieuwe ! 
De prijs herinner ik mij écht niet meer, denk dat het hier zo'n 8 euro kost. 


xoxo ! 

7 opmerkingen:

 1. Klinkt goed. Ik moet nog eens een goed bruin oogpotlood kopen, misschien moet ik deze maar eens proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een fijn potlood, mooie kleur ook! Inderdaad, niet te bruin en niet te licht. :D Een "jeej" voor de draaibare potloden, zelf heb ik tot nu toe alleen maar creamy varianten gehad. Geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat lijkt me een mooie kleur bruin. Sommige potloden hebben een oranje ondertoon en dat vind ik persoonlijk niet zo mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lijkt mij een goede eyeliner. En er zit ook zo'n smudge ding aan, dat vind ik altijd handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die kende ik nog niet maar ik neem er zeker eens een kijkje naar!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. die kleur is heel mooi. ik vraag me alleen af of ze deze potloden nog hebben of dat ze anders heten :P

  BeantwoordenVerwijderen