woensdag 25 juli 2012

Mijn favoriete blushers en bronzers.

Tijdens de zomermaanden, weer of geen weer, haal ik graag mijn mooiste blushers en bronzers boven.  Ondertussen heb ik al een goed gevuld mandje met blushers en bronzers, vandaag toon ik jullie mijn favorieten van het moment. Het zijn stuk voor stuk ideale producten om tijdens de zomermaanden te gebruiken en dat dat extraatje geven aan mijn look.







Je ziet Dior Coral Riviera, Horizon de Chanel blush en L'Oréal Glam Bronze. De bronzer/blush van Dior is een grote favoriet van mij. Ik gebruik hem als bronzer maar kan uiteraard perfect als blush gebruikt worden. Niet goedkoop in aankoop maar elke cent waard. De blush van Chanel vind ik fijn maar hij blijft jammer genoeg niet zo lang zitten als ik zou willen. Desalniettemin een erg mooie blush/highlighter. De Glam Bronze heeft lang onaangeraakt in mijn kast gelegen, ik kocht hem ooit es bij een actie maar vond hem dan toch maar niets. Een jaartje geleden herontdekt en nu gebruik ik deze op regelmatige basis. Zeker ook een aanrader.





MAC MSF  Porcelain Pink - Illamasqua Lover - Givani Egyptian Powder.

De MAC MSF is een erg mooie subtiele highlighter die ik graag gebruik in combinatie met Lover van Illasmasqua. Overigens ben ik nog geen enkele blush tegen gekomen die zo lang blijft zitten als die van Illamasqua, again elke cent waard. Het kriebelt al om mijn collectie met nog wat kleurtjes aan te vullen. 
Het Egyptian powder van Givani gebruik ik graag als bronzer. Het geeft een mooi effect, al zou ik hem wel niet opnieuw kopen denk ik. Er zit 21 gram in dus ik kan wel nog even voort. 




Je ziet nog de Mac Studio Sculpt foundation liggen, die is noch blush, noch bronzer, maar vind ik toch het vermelden waard omdat het zo'n fijne foundation is voor de zomer, plus ik ben eindelijk bruin genoeg om de kleur terug te gebruiken. De foundation ligt al anderhalf jaar in de kast te verstoffen, ik kocht hem eens op de luchthaven in Oslo en de dame in kwestie heeft mij toch een tint te donker aangesmeerd. Ondertussen is ie bijna op en zal ik binnenkort met plezier naar de MAC gaan om een nieuwe.

Wat zijn jouw favoriete zomerproducten ?

xoxo !

15 opmerkingen:

  1. Die Chanel blush blijft prachtig hé ! Ik heb een bronzer van Thebalm die ik bijna dagelijks gebruik.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De blush van Chanel is mijn dagelijkse blush momenteel, hij geeft je direct een frisse uitstraling vind ik! Prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtige blushes heb je!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. zitte mooie dingen tussen! Ik ben ook dol op blush en bronzer in de zomer, vind het gewoon mooier staan bij een iets gebruindere huid.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooie spulletjes! Ik heb vandaag toevallig ook de Chanel blush op, past perfect bij het weer :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik heb maar 1 blush... Coralista van Benefit. Heel tevreden van! Trouwens net ontdekt dat ze bijpassende lipglossjes hebben. Hebben!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. oooh die Chanel blush vind zooo mooi, maar heb er nu geen spijt van dat ik hem niet gekocht had... jammer dat ie niet zo lang blijft zitten.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. De Horizon de Chanel blush heb ik ook! :-) Hij is zoooooo mooi! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een eye candy!Ik vind die van L'Oréal eigenlijk erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Woa, echt erg, een tint te donker?! Damn, gelukkig is hij bijna op, en heb je lekker dat kleurtje nu! ^^ De Chanel blush is echt amazing, maar die van L'Oreal de bronzer, wauw.. Om van te houden!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. In de zomer gebruik ik het liefst nagellak, en voor de rest waterproof eyeliner. Ik gebruik geen bronzer, want die heeft geen effect op mijn huid. Maar blush is wel leuk voor die blos.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ooh die van Dior, prachtig!!!! De Chanel heb ik zelf :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik heb nog geen enkel product van Illamasqua en sta te springen om deze in mijn collectie aan te vullen. Blijkbaar zijn al hun producten zo goed als ik de zusjes Pixiwoo mag geloven.

    BeantwoordenVerwijderen