maandag 17 september 2012

Een favorietje - Estée Lauder Foaming Cleanser

Een van mijn favoriete producten die nog geen aandacht kreeg op mijn blog is de Estée Lauder Splash Away Foaming Cleanser. De cleanser zat al meermaals in een bijna fullsize formaat bij de Hydrationist Moisturizer en zo maakte ik er kennis mee. 

De cleanser komt in een mooi blauwe tube met gouden dop. Staat altijd chique zo in de badkamer. Er zit jammer genoeg een geparfumeerd geurtje aan, het is niet té maar het mocht voor mij wat minder. Mijn reukorgaan is helaas niet zo opgezet met geparfumeerde skincare. De cleanser is een dikke massa die er wat parelmoer-ish uit ziet. Je hebt telkens maar een mini erwtje nodig voor het gezicht. Ik maak altijd eerst mijn gezicht nat, daarna smeer ik de cleanser uit en was natuurlijk terug af met water. De cleanser schuimt een beetje maar het is geen bruisballenfestijn op het gezicht ( gelukkig maar). 
Mijn gezicht voelt achteraf altijd zo zacht en clean aan. Deze cleanser haalt alle restjes make - up er af en doet grondig zijn werk. Ook geeft het een beetje een glow ( maar niet teveel he). Als ik één minpuntje moet noemen is het wel dat mijn gezicht achteraf squeaky clean aanvoelt. Niet trekkerig of droog, maar echt clean clean. Het stoort mij niet maar ik kan me inbeelden dat er mensen zijn die dit niet zo fijn vinden. 

Zo ziet mijn sample er  uit


Bij de parfumerie vind je regelmatig ' Skin Essentials' pakketjes van EL. Dit is dan vaak een serum of dagcrème met een toilettas en luxesamples van onder andere deze cleanser. Voor de prijs van de dagcrème of het serum krijg je er dan heel wat producten gewoon gratis en voor niets bij. Mijn cleanser bevat 50 ml, ik doe er al zeker een jaar mee en nu pas is hij de helft gepasseerd. Toegegeven, ik gebruik hem niet elke dag want het ligt bij de BF en daar ben ik niet altijd. Toch is het een erg zuinig product en zeker niet duur. Voor 125 ml betaal je 21 euro. Hoewel ik graag nieuwe zaken uitprobeer is deze cleanser toch eentje waarvan ik weet dat hij werk en altijd naar kan teruggrijpen als ik het eens niet meer weet. Om een beetje te overdramatiseren zo..  Misschien koop ik de volgende keer de Soft Clean Moisture cleanser. Kende iemand deze al ?

xoxo !

13 opmerkingen:

 1. I haven't tried too much in the Estee Lauder skincare line, though I remember liking the Idealist serum. I've grown to prefer gentle cleanser, so maybe I'll try the Soft Clean Moisture cleanser later :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. If it ain't broke don't fix it zeggen ze. Ik zou er ook bij blijven ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jep! Ik heb hem ook al een paar keer gehad (lang leve van die gift with purchase-pakketjes!) en net nog opgemaakt, trouwens. Voor mijn huid is hij echt prima.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb deze zelf nog niet geprobeerd maar ik ben er zeker van dat ie zijn werk goed doet!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ken hem ook niet maar met die gift pakketjes wordt het wel heel interessant :-) daar sta ik altijd superlang naar te kijken in de parfumerie :-)

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kende hem nog niet, maar lijkt me een fijn product!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. lijkt me ook super! wil ik wel es proberen. ik kende het nog niet x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik volg je nu! Altijd leuk om een blogger tegen te komen die jurist of advocaat is. Zelf studeer ik nog rechten :) Estee lauder is echt een favorietje van mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ook ik wil hem proberen!
  Lijkt het je leuk om elkaar te volgen?
  Liefs, Maruschka
  www.womanexclusive.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik kocht onlangs een travel size verpakking van dit product, maar ik heb het nog niet uitgeprobeerd.

  BeantwoordenVerwijderen