maandag 3 september 2012

Soft & silky hair met Kérastase Elixir Ultime

Bij de sweet ladies van beauties@work won ik een Kérastase Elixir Ultime en daar was ik erg blij mee.
Olie is very in tegenwoordig maar dat wisten jullie waarschijnlijk zelf ook al. Olie voor je haar, olie voor het gezicht, olie voor het lichaam. Het houdt niet op, elke week verschijnt wel weer wat nieuws. Ook Kérastase kwam onlangs op de proppen met 3 variaties op hun gekende Elixir Ultime. Ik won de roze versie voor gekleurd haar. Benieuwd wat ik er van vind ?


De olie komt geleverd in een glanzend roze kartonnen doosje. Very luxurious enzo. Ook de flacon die de olie bevat is roze. Kwestie van niet te missen zeker. Er zit een handig pompje op. Dit zou standaard verplicht moeten zijn op alle vloeibare producten vind ik. Niets vervelenders dan teveel in je handen hebben. Het pompje kan je ook afsluiten zodat het niet uitlekt in je tas bijvoorbeeld of doe zoals mij en laat het 5 keer op de grond vallen met het pompje open. Happens all the time. Zo'n dingen zijn voor mensen als mezelf uitgevonden ! Volgens de verpakking bevat het Elixir Ultime extract van Thé Imperial en is het verrijkt met het Oléo complex voor glans en helderheid van het haar. So far so good, toch ?Ik heb de olie op verschillende manieren gebruikt. Voor het wassen even als treatment, na het wassen als leave-in en na het haardrogen op mijn punten. Bij alle drie de methodes voelt mijn haar soft & fluffy aan met deze olie en glanst het erg mooi. Het beste resultaat heb ik wanneer ik na het wassen van mijn haar er de olie even op laat in werken. Ook wanneer ik 's avonds laat nog even in de douche hop en mijn haar niet meer droog met de haardroger en dus enkel wat olie aanbreng, sta ik 's morgens op met een mooie dos non-frizzy hair. Hoewel het niet voor volume zou zorgen, voelt mijn haar zeker wat voller aan. Is er dan geen enkel minpuntje ? Ja, de geur. Het is waarschijnlijk de Thé Imperial die ik ruik en die vind ik niet zo fijn. Niets om over te struikelen, geuren zijn puur persoonlijk. 
Enkel goede ervaringen met deze zéér fijne olie van Kérastase. Ik zou hem opnieuw kopen, ware het niet van de prijs. Het Elixir Ultime kost 38 euro voor 125 ml. Dat is allesbehalve goedkoop. Wie weet als ik hem echt mis wanneer 'ie op is, dan zou ik hem opnieuw kopen. Maar ondertussen vind ik de L'Oréal Mythic Oil stiekem ook erg fijn ( én goedkoper !). 

Het Elixir Ultime is te koop bij kapperszaken en onder meer hier online.

xoxo !

12 opmerkingen:

 1. Ik vind het Elixir Ultime ook erg fijn, ook de originele versie! Niet goedkoop, al moet ik er per keer wel weinig van gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het een zalig elixir! Mijn haar houdt er van!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ben nog steeds niet gewonnen voor haarolie, hoewel de Kérastase Crystalliste mij een beetje doet zwichten :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oooh klinkt goed! al die oliën van L'oreal/Kerastase zijn blijkbaar fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. This sounds good! I like how your hair stays full with this instead of being dragged down!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. I love hair oil!! Mijn mythic oil is bijna op, ik wil een nieuwe :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Klinkt erg goed, maar de prijs niet zo...

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind deze olieën heel erg fijn! Ik gebruik ze regelmatig.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ik ben niet zo'n olieliefhebber, denk altijd dat het mijn haar nog vettiger zal maken? maar je schrijft het wel erg positief, klinkt dus erg dik ok :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wil ook heel graag eens iets van kerastase proberen! Ik ging er al van uit dat het lekker rook haha niet alles dus

  BeantwoordenVerwijderen