woensdag 14 november 2012

Een wakkere blik met Catrice !

Ik zie wel vaker in make-up tutorials dat er vaak in de binnenste ooghoek een lichte kleur wordt aangebracht voor een wakkere blik. Braaf als ik ben heb ik die tip al vaak gevolgd en het is waar, het zorgt inderdaad voor een wakkere blik. Nu zag ik onlangs in het Kruidvat ( jaa weeral budget) een highlighting pen van Catrice. Hop in het mandje en testen maar !




De highlighter pen ziet er very girly uit met een roze champagnekleurig omhulsel. Er zit een dopje op en de stick draai je eenvoudig naar boven. De pen is zalm/champagne/rozig-parelmoer van kleur. Ehm ja, vreemde omschrijving misschien maar it's the best I can do :d ! 
Als ik  één minpuntje moet aangeven is dat de stick misschien net iets té dik is om snel snel de binnenste ooghoeken mee op te lichten. Niet dat het precisiewerk is maar een iets fijnere punt werkt net iets handiger. Het is maar wat je zelf verkiest. Je kan natuurlijk de pen ook gebruiken over het volledige ooglid maar dat zal misschien wat sticky aanvoelen. De kleur blijft een hele dag mooi zitten en ziet er 's avonds nog even goed uit als 's morgens. Dat is nu net wat ik wil van make-up producten, aanbrengen en de hele dag er niet meer mee moeten inzitten als het er wel nog op zit !



Voor mij is dit een heel handig product. Geen gedoe meer met een klein borsteltje, het zoeken van een neutrale kleur voor in de binnenste ooghoeken. Gewoon deze stick bovenhalen en klaar is kees ! Zelfs als ik verder geen oogschaduw gebruik geeft dit nog altijd een erg mooi effect. This is a keeper !
De exacte prijs ken ik niet meer maar het was iets van een 3 euro bij het Kruidvat. 


xoxo !




16 opmerkingen:

  1. I know, hij is geweldig!!! Ik gebruik hem vaak ook op m'n wenkbrauwbot, maar dan meestal 's avonds. Overdag vind ik hem soms een beetje té glanzend overkomen op die plek. Hij werkt trouwens ook geweldig als oogschaduwbasis :-) -TIP-

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind de glow echt geweldig! Hij is zo ontzettend mooi van kleur, onder je brow, op het ooglid, in je binnenste ooghoek of onder het oog. Multifunctioneel!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat is precies wel iets om naar uit te kijken! Ik doet dat ook altijd in mijn ooghoeken, verlicht mijn donkere kringen direct een beetje en geeft mij een wakkerdere blik.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ziet er prima uit! Voor dat geld kan je niet sukkelen toch?

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Handig! Ik ben totaal fan van het oplichten van de ooghoeken, so pretty. Ik ga inderdaad meestal voor oogschaduw maar deze ga ik eens testen bij Kruidvat!

    <3

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Voor 3 euro zou ik hem ook niet laten liggen! Goede tip, thanks! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. This looks fantastic! I think everyone could do with a brightening effect, and the pen form makes it easy to carry and use! You're right about it being a keeper :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Love your blog! Heel interessant! Ik ga je volgen volg je mij ook? Vanaf morgen start er een Groupon giveaway! Misschien ook interessant voor jou!

    http://body-hair-nails.blogspot.nl/

    Liefs,

    Estella

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Handige tip!! Moet ik gaan halen en ook proberen :)
    Heb trouwens je vorige budgettip ook opgevolgd en ben de Hema blush borstel ook gaan halen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Klinkt niet verkeerd. En al helemaal voor die prijs!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hij blijft me maar achtervolgen en in de winkel leg ik hem steeds terug, is dit een teken? ;-)

    BeantwoordenVerwijderen