zondag 6 januari 2013

Current Cravings : Valentino

Een echte fashionista durf ik mezelf niet te noemen. Ik zie er meestal 'ok' uit, af en toe es 'smashing', maar je kan mij niet elke dag door een ringetje halen. Daarvoor is mijn kleerkast te beperkt. Al zal mijn vriend dit ten stelligste tegenspreken. Schoenen en handtassen daarentegen, daar heb ik wél een oog en groot zwak voor.

Het laatste nieuwe waar ik mijn hart aan heb verloren is de Valentino Rockstud collection. Het afgelopen half jaar zag ik de schoenen regelmatig eens passeren op fashionblogs en ondertussen staan ze zéér hoog op de wishlist ! Ik ben zeker geen rockchick maar tegen deze studs kan ik gewoon geen nee zeggen.
De collectie bestaat uit handtassen, portemonnees, laarzen, booties, pumps, sandalen, wedges, ballerina's ... OMG, ik wil het allemaal ! Bovenstaande booties zijn prachtig en hélémaal mijn stijl. Net als de handtas, al zou ik misschien niet voor groen kiezen.


Hét pronkstuk uit deze collectie en onderwerp van menig fashionblogs zijn deze strappy sandalen. Ze zijn prachtig. Persoonlijk vind ik ze de ideale chique schoen om een simpele outfit helemaal mee te pimpen. De rode zijn mijn favoriet, al vind ik zwart en nude ook erg mooi en misschien net iets meer draagbaar.
It-girls met de famous sandalen. Hoe mooi zijn ze niet ? Ik ben hier helemaal lyrisch aan het worden over een paar schoenen. Het is lang geleden dat ik nog eens zo graag iets wilde.


 En how about these ? Gorgeous gewoon !
Nadat ik mijn nieuwe smartphone en de Louis Vuitton Neverfull die ik ook dringend ehm 'nodig' heb, heb gekocht, begin ik te sparen voor deze. Oh en zei ik al dat ik ook nog graag een paar nude Louboutins wil en de zwarte Chanel 2.55 op mijn wishlist heb staan. Ik ben een dure vogel ja.

Wat kosten deze schatjes ? Veel, uiteraard. Reken maar op een 620 eurootjes. Mijn spaarrekening begint al te huilen. En dan vergeet ik nog het motopak en de eventuele motorrijlessen die ik dit jaar nog wil nemen. Zucht. Ik moet maar eens meedoen met de Euromillions geloof ik.

Wat denken jullie van deze collectie ?

xoxo !10 opmerkingen:

 1. De laarzen en de booties vind ik echt prachtig !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik val ook meteen voor de enkellaarsjes, en de handtas maar dan in het zwart. Prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben er echt ook verliefd op maar god ja, wat is dit alles duuhuur!
  En ik moet echt verder sparen om alleen te kunnen gaan wonen dit jaar, boehoe!
  Maar als je ervoor gaat kan ik je alleen maar aanmoedigen, oh, die booties toch...

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. de enkellaars is zalig! maar ook de sandalen zijn megamooi! schitterend! ik wil ook de lotto winnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die groene tas is ook de bom, love the color :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die schoenen had ik ook al gespot. Gorgeous!
  Jammer van de prijs alleen :(

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind die open schoenen helemaal niets, maar dat enkellaarsje.. prachtig! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wow wil ik ook! Maar daar is even geen budget voor zou de vriend zeggen :D

  BeantwoordenVerwijderen