dinsdag 1 januari 2013

Happy New Year !

Ik hoop dat jullie allemaal het nieuwe jaar goed hebben ingezet ! Ik heb alvast een spetterend feestje achter de rug. Vandaag, the aftermath ... Koffie en taart chez oma, hoera !Voor het nieuwe jaar wens ik jullie allemaal het allerbeste toe ! Een gezond leven, veel liefde en gelukkig zijn, it's all we need.  Over mijn goede voornemens voor het nieuwe jaar moet ik toch nog eens nadenken, eerst bekomen van al dat feesten. 
2012 is alleszinds een bewogen jaar geweest. Een grote down op liefdesvlak, al is het uiteindelijk toch goed gekomen en trekken we binnenkort in ons eigen stekje. Ik had ook het leukste jaar aan de universiteit ooit, veel gelachen en samen opgetrokken met ons gezellig bendje ! 
De eerste stap om te leren moto rijden is ook genomen, namelijk een theoretisch rijbewijs halen, dit jaar hoop ik om de praktijk aan te leren. Maar eerst alles kopen voor ons appartementje want samenwonen is duuur !Op professioneel vlak had ik een kleine tegenslag maar het is uiteindelijk goed gekomen. Ik heb een heel toffe job en leuke collega's en voel me elke dag een beetje meer deel van het team dat zorgt voor de mooiste tijd van het jaar ( en de Belgen zullen met dit misschien wel weten waar ik werk ;-) !

Ik heb ook wat leuke bloggers leren kennen en hoop om dit jaar nog een aantal twitter/bloggezichtjes in real life te mogen ontmoeten. We kennen elkaar dan misschien via het internet maar we zijn er toch altijd voor elkaar als er eens iets is, al is het dan op twitter. Oh en Diana en Butters, watch out, I'll be coming for you !
Het zal nog even duren maar eenmaal we samenwonen ga ik veel meer kunnen bloggen. De laatste 2 maand ben ik haast elk weekend op weg, meubels zoeken, servies zoeken, you name it ... En het is vermoeiend ! Vind het zooo jammer als ik weer eens niet op tijd een nieuwe post klaar heb, ik geniet echt van het bloggen. En 2013 is het jaar waarbij ik minder een chicken ben en toch ook maar eens wat persbureaus aanschrijf, niet voor de gratis producten want my god, ik heb al teveel, maar wel om op de hoogte te blijven en hopelijk ook eens naar leuke events te kunnen gaan ;-) !Anyway, geniet van dit nieuwe jaar, geniet van vandaag en tot de volgende !
I love you all !xoxo

14 opmerkingen:

 1. happy new year!!! altijd welkom in Brugge :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Yaaay, alleen maar positief als je druk bezig bent! De beste wensen dame. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Happy new year, Eva! I hope all of your dreams will come true this year :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke vooruitzichten zo te lezen. Gelukkig nieuwjaar !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hopelijk zal 2013 niet minder leuk zijn maar wel met minder tegenslagen zitten. Maak er in ieder geval een topjaar van! En ja samenwonen is duur... maar is wel de moeite waard. :)
  Het lijkt me ook leuk om jou een keer IRL te ontmoeten in het nieuwe jaar. Waar de wil is... kom dus vast wel goed. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Happy new year!
  Mogen al je dromen uitkomen! x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een heel gelukkig en gezond nieuwjaar toegewenst! Maak er een mooi jaar van!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Happy New Year babe, may all the good things come to you!
  En 2013 wordt ons jaar, ik voel het in alles :-D

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gelukkig Nieuwjaar! Moge 2013 een jaar vol liefde en succes worden, waarin je stoutste dromen uitkomen en er achter elke hoek een leuke verrassing schuilt!

  Liefs,
  Jolien

  http://julianaandthedaydream.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gelukkig nieuwjaar! Beetje laat, maar toch :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gelukkig nieuwjaar!! :) Dat al je wensen mogen uitkomen!

  BeantwoordenVerwijderen