zondag 24 maart 2013

Cadeau ideetjes met cadeau.nl

Cadeaus kopen, I hate it ! Zeker als je niet goed weet wat je kopen voor iemand. Een handige oplossing is de leuke website cadeau.nl, waar je allerlei toffe hebbedingetjes en gadgets kan kopen. Ik koos er de Scratch Map uit, als cadeautje aan mezelf zeg maar ! Ik durf mezelf gerust een grote reiziger te noemen, al zal het dit jaar iets minder zijn. Alleen gaan wonen is expensive ! Maar ondertussen kan ik al wegdromen in mijn woonkamer van Peru, Bolivia, Miami ... En van zodra ik er ben geweest, kan ik het weg scratchen ! Zo wordt de wereld altijd maar een stukje kleiner.

De Scratch Map wordt geleverd in een mooie stevige metalen koker waar een wereldkaart op gedrukt staat. Je neemt er het metalen dekseltje van en binnenzit zit de scratch map, gewikkeld in vloeipapier om de kaart mooi te beschermen. De kaart zelf is heel stevig dus zal zeker niet gauw scheuren. Ik ga hem hier in een kader steken en ergens in de woonkamer zetten. 
De weg te krabben werelddelen zijn goudkleurig. Wat er achter zit als je weg krabt weet ik nog niet, hij is te mooi om er al aan te komen !

Dit is misschien wel iets leuks om cadeau te geven aan mijn zusje voor haar verjaardag, zij zal dit zeker leuk vinden ! Vanaf nu krijgt iedereen een scratch map van mij :-D !
De Scratch Map kost 23 euro en kan je kopen hier bij Cadeau.nl. De verzending gebeurt trouwens heel snel ! Handig als je nog last minute een cadeau nodig hebt. Een aanrader wat mij betreft !


xoxo
E.

7 opmerkingen:

 1. Hoe origineel ! Dat is nu eens echt een leuk cadeau :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die kaart wil ik zou graag, alleen kan ik hem nergens omhoog hangen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aaah, gaaf idee zeg! Ik vind de service bij Cadeau.nl gewoon perfecto, lekker snel, maar leveren ook goede kwaliteit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, what a cute idea! I love stuff like this. I usually wouldn't buy it for myself, but it makes a lovely present!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind die nu zooooo cool he! Ik heb hem hier ook liggen, hij ligt te blinken tot ons huisje af is :-)

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Maar 23 ??!!! Ik heb al ooit op iemands blog over de kaart gelezen, maar dat hij zo goedkoop is wist ik ng niet. Hop naar de site :p xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Supercool cadeau, ik zag hem onlangs bij megagadgets echt grappig haha doeggg xxx

  BeantwoordenVerwijderen