woensdag 29 mei 2013

Annoying beauty stuff



Je mag mij gerust 'high maintenance' noemen. Noem een beauty taakje en ik doe het waarschijnlijk wel. Scrubben, cleansen, wenkbrauwen epileren, primer, foundation, poeder, blush, moisturizen, nagels lakken ... You name it, I do it ! Helaas vind ik niet alles even plezant om te doen, zoals mijn wenkbrauwen epileren. Het is tijdrovend, het doet pijn en somehow zijn er toch altijd haartjes die vergeten worden.

Waar ik het meest van al een hekel aan heb is zelfbruiner aanbrengen! Daar kijk ik elke keer zo tegen op. Eerst ga ik in de douche, daarna goed afdrogen en insmeren met een goede bodylotion en daarna, the dreaded task, zelfbruiner ! Niet na elke douchebeurt hoor, meestal 1 à 2 maal per week.
Ik haat de typische zelfbruiner - geur en vind het zo vervelend het dat ik altijd nog even moet wachten tot mijn bodylotion is ingewerkt voor ik de zelfbruiner kan aanbrengen. En eigenlijk breng ik ook niet graag bodylotion aan. Het is dat ik superdroge benen heb, ik zou het ook overslaan. Maar om te vermijden dat ik binnen 25 jaar gerimpelde papyrusbenen heb, smeer ik maar braafjes.

Enfin, jullie horen het al, zelfbruiner smeren is niet iets waar ik voor sta te springen. 
Wie heeft er nog zo'n hekel aan bepaalde beauty taakjes die noodzakelijk zijn maar waar je gewoon echt geen zin in hebt ?

xoxo
E.

18 opmerkingen:

  1. wenkbrauwen epileren staat toch op nummer 1 bij mij :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind zelfbruiner aanbrengen helemaal niet erg, haha! Ik heb zo'n want gekocht op eBay en daar spray ik mijn mousse op, even over mijn lichaam wrijven en klaar. Op 10 minuutjes tijd heb ik m'n hele lichaam gedaan! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zelfbruiner vind ik echt hatelijk ! Mijn wenkbrauwen epileren vind ik dan weer rustgevend :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hmm good question! I think I dislike giving myself a pedicure the most. To start with, I have to twist into a pretty weird position, and for a while afterwards I walk funny. I've never really used a self-tanner though. I think I'm too scared I won't be able to get it even!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mijn haar wassen! Gewoon omdat het zo een lang proces is: shampoo, conditioner, al mijn haarstylingsproducten, en dan brushen met borstel en föhn, laagje per laagje. En als ik dat niet doe, heb ik niet zo een mooi model dus ik moet wel, ween!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mijn haar drogen is echt iets waar ik tegen op zie. Het kammen dat er aan vooraf gaat, hoort daar ook bij. Het is telkens een heel gedoe en het duurt echt een kwartier eer ik het met de föhn droogkrijg... bah :(

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Jaaaa, ik doe ook echt zowat alles dat je kan doen op vlak van beauty, haha :-) En het meeste ervan doe ik ook graag. Behalve een paar dingen dan, zoals mijn benen scheren (saaaaaai, en twee dagen later heb ik alweer stoppels) en mijn voeten ontdoen van eelt.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Zelfbruiner.. i know what ya mean ik gebruik een zelfbruinende lotion maar dat wachten tot het is ingetrokken voor je kleding aankan, kan ik me nooit aanhouden alles moet bij mij gewoon snel gaan. Mijn haar wassen is ook atlijd z'on gedoe, en dan moet je het nog drogen en stylen en hoooooo zo tijdrovend! haha :D

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Dat je het dan nog voor elkaar krijgt om zelfbruiner aan te brengen en het niet gewoon te laten zitten haha.
    Ik ben meestal meer 'lui' dan dat ik iets vervelend vind. Epileren en scheren vind ik meestal niet echt top.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik begrijp je HE-LE-MAAL... Ik haat mijn nagels lakken, niet zozeer het lakken zelf, maar het wachten tot ze droog zijn. Wenkbrauwen epileren is ook geen leukerd en wat ik nog het ergst van alles vind is mijn make up borstels wassen... Pfff!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik vind het altijd rot om na de zelfbruiner te wachten. Sta je daar als een knaap met je armen van je lichaam.. minuten.. :") Nagels lakken vind ik niet erg, maar dat het moet drogen.. Wat een hel. Of dat je moet wachten totdat je primer of oogschaduwbasis droog is.. ARCH.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. ooooh maar ik heb de oplossing voor jou! een spray tan! so easy en in 10 min bruin :)
    en mooi bruin, geen oranjebruin, geen geuren, niets! ik schrijf er gauw een postje over!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Zelfbruiner daar begin ik gewoon niet aan, en bodylotion smeren is ook zoiets.. Ben ik de enige die daarna mijn broeken amper nog aan krijg? :-D
    Nagellak verwijderen, ook niet bij mijn favoriete bezigheden.. Oh en ontharen in het algemeen: rotklusje :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. You're not the only one :d ! En het lief denkt dan altijd dat ik verdikt ben omdat ik niet in mn broek geraak.. !

      Verwijderen
  14. Wenkbrauwen en scheren ben ik soms heel laks in, gelukkig heb ik niet veel beharing haha. Ik laat mijn wenkbrauwen bv regelmatig waxen zodat ik er dan weer even tegen kan. Van epileren moet ik niezen XD

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wenkbrauwen epileren is hier ook iets waar ik niet zo naar uitkijk!
    Zelfbruiner gebruik ik niet echt, liever dan een bodylotion met kleurtje of gewoon wit blijven, haha :)

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Dat zal dan het enige beautytaakje zijn dat ik gewoon niet doe, zelfbruiner smeren.
    Het vervelendste vind ik 's avonds de hele routine nog afhandelen als de boyfriend al in bed ligt. Dan valt er al wel eens een stapje vantussen :-)

    <3

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ik kan niet goed nagels lakken.... ik vind het ook niet zo leuk om te doen maar ik prul minder aan mijn nagels als ik lak op heb.

    BeantwoordenVerwijderen