woensdag 18 september 2013

Bourjois & Sleek prettyness




Bourjois bracht onlangs het Java rijstpoeder opnieuw uit, vroeger één van zijn sterproducten. Ik ga jullie heel de geschiedenis besparen want dat hebben jullie ongetwijfeld al op andere blogs kunnen lezen. Mijn aandacht was meteen getrokken door de supercute verpakking dus ik moést dit gewoon gaan halen. Serieus, hoe leuk is dit ! Liefste Bourjois, kan je aub al je producten zo cute & cuddly maken ? I'll be your best customer. 



Het kleine ronde doosje ziet er gewoon uit om op te eten. De anijsgroene kleur, de leuke opdruk op het deksel, vintage feel all the way. Eenmaal het deksel opengedraaid is komt er een sifter tevoorschijn waar ik al van ver een lichtroze poeder uit zie blinken. Héél handig dat er een draaideksel bij is die de sifter kan afsluiten. Y'all know how clumsy I am. Er komt al meteen een behoorlijk sterke geur af van het poeder. De geur houdt het midden tussen iets bloemigs en poederig (echt een accurate beschrijving he ...). 



Het poeder zelf is héél fijn, lichtroze van kleur en bevat héle kleine glittertjes. Op mijn hand zie je de mooie glow die dit poeder geeft. Ik zeg er meteen bij dat dit niet iets is om heel je gezicht mee af te poederen. Tenzij je er wil uitzien als een discobal. Het poeder is ideaal om mee te highlighten en je gezicht gewoon een mooie glow te geven. Ik ben in ieder geval fan en hoop dat dit een vast item uit de collectie wordt ! Kostprijs : +- 12 euro. 






Een tweede recent geshopt item is het Sleek Face Form palette in de kleur Fair. Het palette bevat zeg maar de drie basiselementen voor een mooi geshaped gezicht. Er zit een bronzer, highlighter en blush in. Er zijn een vier-tal verschillende 'kleuren' beschikbaar, maar enkel de bronzer  verschilt naargelang de kleur. In elk palette zijn de highlighter en de blush, Rose Gold btw, dezelfde. De drie kleuren zijn allemaal goed gepigmenteerd.




Sinds ik deze heb gekocht heb ik het quasi dagelijks gebruikt. En het is de ideale combinatie om mee te nemen op reis (hetgeen ik ook heb gedaan), drie in één klap ! Er zit ook een spiegeltje dus perfect om te gebruiken onderweg ook. Dit was met andere woorden een goede koop ! Kostprijs +- 10 eur. 


xoxo
E.

18 opmerkingen:

  1. Dan maak je eventjes iedereen jaloers met je Sleek paletjes! Ik heb ook eentje van Sleek en het pigment is inderdaad gewoon wauw!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. allebei prachtige producten :) het bourjois poeder heb ik al, het sleek palette (nog) niet ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. En waar kan je dat vinden, dat Sleek palette?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Olivia ! Ik heb het Sleek palette in Londen gekocht. Je kan het normaalgezien op ebay wel vinden hoor.

      Verwijderen
  4. Ik heb de bourjouis poeder ook, maar ik gebruik deze wel om af te poederen. Dat gaat eigenlijk heel goed zonder discobal effect :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dat vintage blikje is idd tof maar ik zou het product niet veel gebruiken denk ik. Het trio on the other hand..mega handig! T'is dat ik Rose gold al apart heb :d

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke producten! Ik vind vooral de verpakking van Bourjois ZO mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mooie producten ! Die retro verpakking is echt cute.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat ziet dat poeder er moooooi uit :-) De verpakking is zo lekker retro.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Sleekproducten zijn altijd geweldig: mooi, praktisch en toch heel betaalbaar :) love it!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. I am sooo tempted to get the Bourjois powder just for the packaging! It's so vintage!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een mooie producten! Sleek vind ik een heel fijn merk :)
    En wat een leuke verpakking van Bourjois, dat ben ik niet gewend

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Oh, twee heerlijke producten, supermooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik heb het poeder van Bourjois ook aangekocht. Pretty pretty pretty! Ik vind het Bourjois gamma erg geëvolueerd qua verpakking en goodies! Plus Plus Pluspunten dus :)

    BeantwoordenVerwijderen