vrijdag 20 september 2013

Catrice Eye Liner PenOmdat ik op reis niet wilde sukkelen met mijn potje gel liner en borsteltje, wipte ik nog snel even het Kruidvat binnen, waar ik de Catrice Eye Liner pen vond. Voorheen was ik niet gauw geneigd om zo'n pen te kopen omdat ik bang was dat het resultaat te bibberig zou zijn. Wel ik moet zeggen, ik ben aangenaam verrast van het gemak van zo'n pen. 

 Een eerste iets wat mij opviel aan het gebruik is dat je de pen om zijn kop moet bewaren. Zoniet zit er onvoldoende inkt in de vilten tip waardoor een lijntje trekken nogal moeilijk gaat worden. Voorts werkt deze pen erg gemakkelijk. Ik kan er vlotjes een lijntje mee trekken en de eyeliner is mooi langhoudend. Op het einde van een lange dag zit deze er nog netjes op !


Misschien één nadeel :  de kleur is niet inktzwart. Het droogt op als donkergrijs, wat wel een beetje jammer is. 

De kostprijs van deze eye liner pen van Catrice is iets van 3, 5 euro dacht ik. 

Als iemand een tip heeft voor een ultra black eye liner pen, delen in de comments please !

xoxo
E.

17 opmerkingen:

 1. Ik heb er eentje van L'Oreal gehad die goed gepigmenteerd was maar mijn voorkeur blijft uitgaan naar gelliner :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een prijsklasse duurder maar ik zweer bij de pen van Maybelline. Ik heb er al zeker 5 verschillende geprobeerd en ze drogen altijd te snel uit en zijn idd niet zwart genoeg. Die van Maybelline blijft maanden zwart bij me :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oei das jammer. van mij moet hij echt wel zwart-zwart zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey Eva, too bad this is not very black, but at least it doesn't smudge! My favorite liquid eyeliner is the Eyeko one. It's REALLY REALLY black with a lacquered finish. Do check it out if you want a very black eyeliner!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb deze een aantal jaar gebruikt en bij mij kwam die wel mooi zwart uit. Nuja, het moet niet inktzwart zijn voor mij, dus misschien lette ik er gewoon niet zo op!
  Er was een lange tijd een reclame van L'oréal voor de intkzwarte eye liner pen.. De Superliner ofzo. Misschien deze eens checken?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb ooit zo eentje van MAC gekocht en die was onmiddellijk uitgedroogd. Echt zonde voor het geld!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Bij mij was die van MAC ook redelijk snel droog!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb deze ook en heb net dezelfde mening, handig maar niet pikzwart!

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De kleur valt mij een beetje tegen, maar op en top dat hij makkelijk in gebruik is. Dat vind ik namelijk ook! Met enkele strepen zit hij er al op, echt heerlijk van een eyelinerpen. ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Misschien kan je de kleur intenser maken? Trek er eens een zwart kohl lijntje onder en daarover dan de eyeliner. Kan maar helpen...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ik vind dat ook met zo'n pennen dat het niet inktzwart is, zeker niet als je het boven oogschaduw aan brengt. dus potlood of gel voor mij :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb deze van Cartrice ook, maar ik vind hem niet zo goed... de gelliner van maybelline vind ik goed en de eyeliner pen van loreal vond ik ook nog goed... :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb deze ook ooit gekocht, maar hij was meteen opgedroogd :( De stays no matter what eyelinerpen van Essence vind ik erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen