zaterdag 28 september 2013

La Roche Posay Redermic C oogcrème


 Een twee-tal maand geleden schreef ik een mini - review over mijn recent aangekocht oogcrème van La Roche Posay, de Redermic C. Deze kan je hier terugvinden. Ik had toen ook beloofd om een update te geven van de resultaten wanneer de oogcrème op was.

Ik schreef eerder al dat de oogcrème voor mij op dat ogenblik niet zo heel veel deed. Die paar fijne lijntjes verdwenen niet. Nu, de situatie onder mijn ogen werd er ook niet 'erger' op. Tot de oogcrème een paar weken geleden helemaal op was. Ik kocht nog geen nieuwe dus gebruik dan ook al een paar weken geen oogcrème meer (shame on me, I know). En sindsdien heb ik de indruk dat de lijntjes onder mijn ogen nog 'erger' zijn geworden. Zou het dan toch kunnen wat men beweerde over deze oogcrème : "je ziet pas wanneer je ze niet meer gebruikt dat deze oogcrème zijn werk wél doet."
Nu ben ik eigenlijk wel geneigd om een nieuw exemplaar aan te schaffen, gewoon om te zien wat het deze keer zal doen met mijn fijne lijntjes. 

That's right, ik neem 'het onderste uit de kan halen' wel erg letterlijk !
Voor zover ik het nog niet had vermeld, de oogcrème bevat vitamine C en hyaluronzuur (very hot in beautyland nu). Met zo'n ingrediënten moet dit product toch voor een reden populair zijn.

In ieder geval, to be continued !


xoxo
E.

6 opmerkingen:

  1. Klinkt in ieder geval goed. Ik vermoed dat het aan de hydratatie ligt, dat heeft de huid nu eenmaal nodig!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Amai, van die tube schiet niet veel meer over :) ik moet dringend ook eens aan de oogcreme.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Amai je hebt die tube echt geslacht! maar wel goed dan heb je elk restje. ik gebruik nog geen oogcreme maar moet het mss toch maar eens doen!

    BeantwoordenVerwijderen