dinsdag 1 oktober 2013

Shoplogje Fashion : Rinascimento + Zara

Met de herfst en winter in de aantocht is het weer hoog tijd om terug wat rond te shoppen. Mijn kleerkast heeft een update nodig, een serieuze ! En wat doe je dan als je een weekje thuis bent ? Juist ja, shoppen ! Ik heb mij eens goed laten gaan en het resultaat daarvan zijn vier mooie stukken.


Zo had ik bijvoorbeeld nog geen cognac laarzen in mijn kleerkast en toen ik deze van Scapa zag bij Torfs was ik helemaal verkocht ! Ik ging ze eens passen in de winkel, twijfelde nog even want ze waren niet van de goedkoopste, maar de volgende morgen bestelde ik ze dan toch online ! Hoera voor online shopping ! Hier ga ik zeker veel plezier van hebben.
Wat ik ook nog niet had was een zwarte  blazer. Mijn vriend lacht mij uit als hij dit leest, want ik heb echt al téveel blazers, maar het is echt waar, ik had géén zwarte ! Zo eentje met pofmouwen van de Zara (het is al mijn derde ondertussen) vind ik het allermooist. Hoewel ik liever had gewacht tot volgende maand (new month – new money), kon ik het niet laten en nam ik het toch mee ! Je weet maar nooit dat ze het niet meer  hebben he … Total load of crap want zo’ n basics hangen er natuurlijk altijd. Maar ik moést het gewoon mee hebben want zo’n zwarte blazer paste perfect bij het jurkje dat ik een uur voordien had gekocht.Ik kocht bij Eau23 in Oostende nog een bordeauxrood jurkje met een leuke riem in, en een mooie taupekleurige blouse, beiden van het merk Rinascimento. Allebei niet cheap maar bon, als we onszelf niet eens verwennen, wie doet het dan wel … !

Ik kan nog wel het één en het ander gebruiken voor de winter, maar voorlopig hou ik me even koest…

xoxo
E.


14 opmerkingen:

 1. Prachtige laarzen ! Het kleedje ziet er ook mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. prachtig kleedje :) zelf ook grote fan van rinascimento! heb er ook een aantal jurkjes van.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahhh ik wil ook graag een paar nieuwe blazers, laarzen en een zwarte broek waar ik al eeuwig naar op zoek ben! Mooie aankopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Allemaal mooie stuks, jij gaat de winter chic tegemoet :-D

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Eeeeh, I love it ALL :-) Echt waar, mooie aankopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zelf heb ik ook nog geen zwarte blazer, ondanks dat het echt een musthave is!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel mooie items heb je gekocht! Vooral dat jurkje vind ik echt prachtig :)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hihi, leuk geshopt! Die laarzen zijn echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen